Vi er her for dig. Kontakt os i dag.

Kontakt os

Hos os er kundekontakt i øjenhøjde ét af vores største fokusområder. Vi står derfor til rådighed i medvind og modvind, hvis du har problemer med din ordre, spørgsmål til produktet, feedback til os, eller bare har brug for en at snakke med. Hverdage: 10-14
Weekend: Lukket

Telefon: +45 71995992

Hvis du ønsker at kontakte os udenfor vores åbningstider, henviser vi til vores livechat på siden, eller til kontaktformularen nedenfor. Svartiden på e-mails er altid under 48 timer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan returnerer jeg en pakke til jer?

For at returnere en pakke til os, bedes du kontakte vores kundeservice, så de kan guide dig, og hjælpe dig igennem processen.

Jeg kan ikke logge ind på min bruger på kontosiden

Hvis du har glemt dit password til din bruger, kan du bruge “Glemt password” funktionen der er på login siden. Oplever du stadig problemer med at logge ind på din bruger, opfordrer vi dig til at tage kontakt til vores kundeservice.

Hvordan ændrer / annullerer jeg en ordre?

Du kan ændre i dine leveringsoplysninger, betalingsoplysninger, samt andre rettelser på din profilside. For at annullere din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice, som du finder oplysninger på her.

Er der binding på mit medlemskab?

Hos TONY ønsker vi at du som kunde har fuld fleksibilitet når det kommer til dit medlemskab. Der er derfor ingen binding på medlemskabet, og du kan til enhver tid ændre, pause eller afmelde dit medlemskab på din profilside

Hvor ofte skal tandbørsten oplades?

En fuld opladning af tandbørsten holder 28 dage, hvis du børster efter dansk tandlægeforenings anbefaling, og børster tænder to gange dagligt, morgen og aften, á 2 minutter begge gange.

Min tandbørste er gået i stykker, hvad skal jeg gøre?

Kontakt vores kundeservice, så vi lynhurtigt kan være behjælpelige med at få udskiftet din tandbørste, så du ikke skal stå uden din elskede TONY tandbørste, længere tid end højst nødvendigt!

Hvor ofte skal tandbørsten oplades?

En fuld opladning af tandbørsten holder 28 dage, hvis du børster efter dansk tandlægeforenings anbefaling, og børster tænder to gange dagligt, morgen og aften, á 2 minutter begge gange.

Er der garanti på produktet?

Vi er så sikre på kvaliteten af vores tandbørste, at vi tilbyder ALLE en 5 års garanti på produktet, som dækker produktfejl og mangler, samt andre reklamationer. Med TONY er du sikret en tandbørste for livet.

Kan jeg bruge tandbørsten i badet?

Tandbørsten er IPX7 vandtæt, hvilket betyder at du trygt kan skylle tandbørsten under vandhanen, eller have den med dig i bad, uden at frygte for at det ødelægger tandbørsten.